Carlos Koffie serveren

in uw onderneming?

Koffiemachine

Een goede koffiemachine kan natuurlijk niet ontbreken in uw bedrijf of bij u thuis. In combinatie met onze vers gebrande koffiebonen of gemalen koffie zet u in geen tijd een heerlijk kopje koffie. Door onze jarenlange ervaring bij zowel bedrijven, in horecazaken en  bij particulieren, kunnen wij u helpen bij de keuze van de perfecte machine. Naast de installatie en demonstratie van de machine, staan wij u ook bij met een technische dienst en voorzien wij de nodige reinigingsproducten en ontkalkers, zodat u dagelijks optimaal gebruik kan maken van uw nieuwe koffiemachine.

Accessoires

Naast een lekkere koffie heb je wellicht ook koekjes, melkcups en suiker nodig. Ook hiervoor kan u bij ons terecht. We kiezen steeds voor Belgische merken, zodat we zeker zijn van de kwaliteit.

Wist je dat uw kopje koffie bestaat uit 98% uit water? Daarom is het niet raar dat we ook het water moeten filteren.  In water zitten van nature stoffen als magnesium, calcium, chloride, sulfaten,... Deze stoffen zijn op zich niet schadelijk voor uw gezondheid. Maar wanneer u het water opwarmt zetten deze mineralen zich vast op de boiler van je koffiemachine. Gebruik dus een erkende waterfilter voor jouw machine! 

Wij komen graag langs om uw koffienoden te bespreken. 

Relatiegeschenken

Naast onze koffie, thee en koffiemachines bieden we ook geschenken aan. Van onze home office box tot een

theemoment box of een geschenk volledig op uw maat.

Zo zijn zelfs relatiegeschenken in grote hoeveelheden zeker mogelijk. Uw branding en logo staat centraal bij het denkproces.

Heeft u zelf geen grafisch ontwerper?

Dan wordt het ontwerp voor de gepersonaliseerde stickers door ons gemaakt. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

homeofficefoto.PNG