4d72a96b-9c23-4cd5-82b2-c197d1040528.jpg
Motiveer je medewerkers met onze home office box!

Wist jij al dat we bij Carlos koffie een leuke ‘Home Office Box’ ontworpen hebben? Een box vol lekkere en lokale producten met maar 1 doel, mensen gelukkig maken. Want geef toe… deze periode hebben we het meer dan nodig.

Door de coronacrisis lieten onze klanten hun medewerkers de afgelopen maanden steeds meer thuiswerken. Uit gesprekken met onze klanten konden we gemengde gevoelens waarnemen. Sommige medewerkers konden zich perfect aanpassen bij deze nieuwe situatie, anderen hadden het er moeilijker mee. Toch hadden diezelfde personen ook eenzelfde doel, hun rol binnen het bedrijf zo goed mogelijk blijven vervullen. Deze personen hebben zonder twijfel nog iets gemeen, ze missen allemaal vroeg of laat wel hun collega’s, die leuke babbels, de afterworks en andere feestjes die in het water dreigen te vallen.

 

Jij kan ervoor zorgen dat jouw werknemers opnieuw een boost krijgen.

Beloon hen voor hun inzet de afgelopen maanden. Bied de box aan als een alternatief voor het personeelsfeest dat dit jaar niet kan doorgaan. De boxen zijn fiscaal vriendelijk, ze werden gevuld met Belgische en lokale producten. Ze werken motiverend en dus ook productiviteitsverhogend. De boxen kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, wij bieden diverse formules voor ieders budget.    

Bovendien tref je in elke box een postkaart aan waar je een motiverende boodschap of een steunend woordje kan op zetten. 

Laat jouw werknemers zien dat je om ze geeft en dat ze gewaardeerd worden binnen het bedrijf. Het is bewezen dat medewerkers op hun best zijn wanneer zij zich geapprecieerd voelen. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit en een groter verantwoordelijkheidsgevoel naar het bedrijf toe. Benieuwd naar meer? 

3 soorten boxen

Wij bieden 3 verschillende boxen aan die op hun beurt allemaal personaliseerbaar zijn.

EXTRA MOGELIJKHEDEN*

  • Box personaliseren (jouw logo op de box)

  • Verzenden naar werknemer/relatie

  • Bedrukte tas met jouw logo (vanaf 25 boxen)

*Samen kunnen we de diverse mogelijkheden bespreken.

Interesse in onze home office box!

Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk om een vrijblijvend voorstel uit te werken. Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.