• Bo

Carlos koffie zoekt administratieve duizendpoot!
Wie zijn we?

Carlos koffie is een dynamisch en groeiend bedrijf met een passie voor koffie en thee.

Onze werkzaamheden zijn sinds kort gegroeid van groothandel voor bedrijven, horeca en overheidsbedrijven naar groothandel en kleinhandel. Naast koffie en thee bieden we ook koffiemachines, waterkoelers en heel wat accessoires aan. We gaan er prat op dat klantenservice het allerbelangrijkste is.

Taken en verantwoordelijkheden We rekenen op jou voor de vlotte administratieve opvolging van de verkoop- en aankoop van ons bedrijf.

Je bent verantwoordelijk voor de administratieve kant van onze webshop. Daarnaast volg je op welke producten er uitverkocht zijn.

Je maakt orderbons, facturen via Exact Online en stuurt deze op naar de desbetreffende klant.

Je zorgt ervoor dat de bestellingen goed aankomen bij de klant. Je gebruikt hiervoor het programma van Bpost en je volgt dit ook op. Je takenpakket is gevarieerd. Je maakt deel uit van een team waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft maar waar je ook elkaars back-up bent Je werkt samen met beide zaakvoerders, dit betekent dat je de administratieve rechterhand bent.

Profiel Je hebt een hoger diploma (bijvoorbeeld bedrijfsmanagement, office management,…) of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt ervaring met voorbereidende boekhoudkundige taken zoals vermeld in onze taakomschrijving. Je houdt enorm van cijfer- en opvolgwerk en bent van nature een pietje precies.

Je bent sociaal en kan vlot een babbeltje slaan met de klanten. Je denkt graag enkele stappen vooruit en je kan je werk goed plannen. Als er toch een probleem opduikt doe je er alles aan om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Je houdt van het contact met klanten. Je communiceert op een klantvriendelijke en assertieve manier, zowel mondeling als schriftelijk. Je houdt van variatie en bent flexibel: je hebt er geen problemen mee om naast je courante opdrachten ook eens nieuwe taken op te nemen of in te springen voor een collega. Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Frans en in het Engels. Je hebt al eerder gewerkt met een boekhoud- of facturatieprogramma of je wilt je graag bijscholen.

Je hebt kennis van MS office, outlook is voor jou geen onbekende. Wij bieden


Een parttime (20 - 24uur) job, met mogelijkheid tot uitbreiding. Je maakt deel uit van een groeiend en dynamisch familiaal bedrijf.

Je werkt vanuit onze koffiebranderij in Baasrode.

We voorzien een competitief verloningspakket met extralegale voordelen.


Interesse in de job? Stuur een mailtje met je cv en motivatiebrief naar bo@carloskoffie.be