• Bo

Zomerweer = Iced tea weer!

Bij Carlos koffie breidden we onze collectie thees uit naar 85!

Hiervan kan je de overgrote meerderheid gebruiken om koude thee, ook wel iced tea genoemd, te maken.

Wij maakten voor jullie alvast enkele receptjes als inspiratie voor deze zomer!Deze Iced tea is perfect voor mensen die graag blauwe bessen lusten. De frisse mix van de muntblaadjes en de bessen werken iedere keer weer! De Blueberry Yoghurt thee heeft van nature een specialere smaak die dit drankje helemaal speciaal maakt. Een echte aanrader!Zin in een Iced tea maar dan net iets anders?

Deze Iced tea die je in de blender maakt is fris, fruitig en zoet! Alles wat je verlangt van een zomers drankje. De thee doet je terugdenken aan een alcoholische Pina colada, maar door de toevoeging van de Iced tea heeft het een iets zoetere smaak. Ook het zware gevoel van de kokosmelk valt volledig weg. Toch zorgt de kokosmelk nog voor een lekker schuim die je kan afwerken met muntblaadjes en een stukje ananas.Helemaal Fan van roze?

Dan is deze Pink dream hét Iced tea recept voor jou. De Unicorn tea maakt het recept zoet, maar door de toevoeging van granaatappel is deze thee compleet anders dan een andere fruitthee.

De frambozen maken het drankje nog rozer dan dat het al was! Ook zeker een aanrader voor verjaardagsfeestjes van meisjes (of jongens ;) ).

De thee is heel geschikt voor jong en oud, omdat deze geen theïne bevat.Benieuwd naar meer recepten? Deze zomer hervatten we onze Iced tea workshops!

In onze workshops leer je alles over de verschillende soorten thee en hoe je hier nu de perfecte Iced tea mee maakt. Je experimenteert met verschillende smaken en ontdekt welke thee perfect samen gaat met welke soort fruit.

Samen met een hapje maken we er een leuke avond van! Daarnaast ga je ook nog naar huis met een mooie goodiebag.